Title Image

Palvelut

Autan sinua ja perheesi hyvinvoinnin polullanne
Johdatus läpi raskauden, huolehtivaa tukea synnytykseen
DOULAPALVELUT

Tarjoan doulan tukea sinulle itsellesi, tulevan vauvan sisaruksille, kumppanillesi, koko perheellesi odotusaikana, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen Rovaniemellä ja Lapissa sairaala- ja kotisynnytyksiin.

Odotusaikana sekä synnytyksen jälkeen voimme olla yhteydessä etäyhteytyksien välityksellä. Pitkämatkalaisten kanssa usein tapaamme muiden äitiyspoliklinikkakäyntien yhteydessä.

Synnytyksen alkaessa voin tarvittaessa tulla mukaan kotiinne synnyttäjän tai lasten tueksi. Mikäli teiltä on pitkä matka sairaalaan, olen tukena puhelimen kautta.
Siirtyessä sairaalaan doula usein on suuri tuki myös kumppanille.

LUE LISÄÄ
Haluaisitko oppia synnytystaitoja ja onnistua imetyksessä?
RYHMÄT, SYNNYTYSVALMENNUS, IMETYSOHJAUS

Tarjoan sinun ja perheesi tarpeisiin räätälöityä toiminnallista synnytysvalmennusta, raskausajan imetysvalmennusta sekä imetysohjausta yksityisesti ja ryhmissä.
Yksityinen valmennus onnistuu hyvin myös etänä.

Pidän ryhmävalmennuksena synnytystanssia sisältävää Liiku ja rentoudu –kurssia raskaana oleville, parivalmennusta sisältävää Rentoutuskurssia odottajille, Äiti & vauva -ryhmää sekä muita ryhmiä.

Imetysohjauksesta saat tukea erilaisiin imetyspulmiin ja -tilanteisiin.

LUE LISÄÄ
Vyöhyketerapia
Lempeä, kehoa ja tunteita kunnioittava hoito vauvasta vaariin
VYÖHYKETERAPIA ja BABY BALANCE® – VAUVAHIERONTA

Vyöhyketerapia sopii kehon akuutteihin fyysisiin oireisiin ja sairauksiin, lihasjumeihin, särkytiloihin, stressiin. Tunnevyöhyketerapia puolestaan mahdollistaa tunnetraumojen käsittelyä kehotunneterapian keinoin. Hoito sopii vauvoille, lapsille, nuorille, aikuisille, ikäihmisille iästä riippumatta. Vyöhyketerapiaa tunnetaan loppuraskaudessa synnytykseen valmistavana hoitona.
Baby Balance® – vauvahieronta tarjoaa apua mm. vatsavaivoihin, koliikkiin, refluksiin, yli- ja alijäntevyyteen, itkuisuuteen, rintaraivareihin, epäsymetriseen liikumiseen.

LUE LISÄÄ
Vuokraa tai ostaa omaksi
VUOKRAUSPALVELUT ja KAUPPA

Vuokraan TENS -laitteita ja muita apuvälineitä (Rebozo -liinoja, jumppapalloa) noudatettuna Rovaniemeltä tai postitettuna myös valtakunnallisesti.

Kaupastani löytyy TENS-laiteen elektrodeja, imetyskoruja, Rebozo-liinoja, kauratyynyjä myös lasten koossa, kuivattua vadelmalehtiteetä, vyöhyketerapeuttisia hoitosormuksia sekä lahjakortteja valitsemallasi summalla.

LUE LISÄÄ
Kuljen vierelläsi. Kerro miten voin olla avuksi
MUUT PALVELUT

Olen läsnä elämäsi siirtymävaiheissa olipa se lapsettomuusjakso, odotusaika, naimisiin menemistä tai kenties irtipäästämistä tai kuoleman kohtaamista. Kunnioitan jokaisen vaiheen merkitystä elämän riittinä. Toiveidesi mukaan voin järjestää Mother blessing -äitijuhlat tai Bridal blessings -morsiusjuhlat, pitää Rebozo –sulkemisseremonian tai surupiirin.

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella!

LUE LISÄÄ
Kiinnostuitko palveluistani?