Title Image

Vuokrauspalvelut ja kauppa

Vuokraan loppuraskauden ja synnytyksen ajaksi kipua lievittäviä apuvälineitä käytettäviksi kotona tai synnytyssairaalassa. Vuokrattavia tarvikkeita voi noutaa Rovaniemeltä. Kotiosoitteeseen lähetettynä kaikkialle Suomeen maksuun lisätään lähetyskulut.

Vuokrattavat välineet:

Elle TENS-laite, 35€

TENS on paristokäyttöinen laite, jolla voi lievittää synnytyskipua turvallisesti ja tehokkaasti. Synnyttäjä itse säätää ja hallitsee laiteen käyttöä. Vuokra-aika alkaa 2 viikkoa ennen laskettua aikaa. Ota yhteyttä! Lähetän vuokrasopimuksen lisätietoineen.

Lue lisää TENS laiteesta alle!

Kivunlievityksen apuvälineitä – rebozo-liina ja jumppapallo.

    • Rebozo-liina, 25€ Rebozo-liinalla voi rentouttaa synnyttäjän kehoa, edistää vauvan laskeutumista, lievittää kipua ja tukea synnyttäjää erilaisiin asentoihin. Pallolla istuminen ja lämmin/kylmä-tyyny lievittää kipua. Vuokra-aika on neljä viikkoa.
    • Jumppapallo, 10€

Oi, TENS! Elämäni rakkaus. Eka synnytyksessä ei TENS auttanut, kun päädyttiin tuntien jälkeen leikkuriin. Toka synnytyksessä laitoin TENSin jo kotona, kun suoistukset alkoivat olla tuntuvia. Menikin päivä mukavasti kotipuuhissa ja aina supistuksen tullessa hyppäsin jumppapallolle ja TENSistä boostia päälle. Näin mentiin vesien menoon ja 8 senttiin asti, jonka jälkeen sairaalaan vaan ponnistamaan poikanen pihalle. Eka synnytys oli jotenkin traumaattinen, tämä toka unelmien täytttmys ja itse uskon sen olleen TENSin ansioita. Sain olla rauhassa kotona sairaalassa kärvistelyn sijaan. – Piia, uudelleen synnyttäjä

Kauppa

Kaupastani löytyy TENS-laiteen elektrodeja (12€, 4kpl), imetyskoruja, Rebozo-liinoja, Nuppu-kauratyyny lasten koossa, kuivattua vadelmalehtiteetä, vyöhyketerapeuttisia hoitosormuksia sekä lahjakortteja valitsemallasi summalla, Young Living eteeriset öljyt ja -öljy tuotteet.

Young living eteeriset öljyt voit myös kauttani tilata.

Tällä hetkellä kauppani on toimitilassani ja ostoksille pääsee sovitusti. Varaa aikaa ostoksille ajanvarauksen kautta.

Elle TENS -laite

TENS tulee sanoista “Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation”. Laitetta on käytetty synnytyskipujen sekä jälkisupistuksien aiheuttavien tuntemuksien lievityksessä ympäri maailmaa.

Paristokäyttöinen laite lähettää pieniä sähköimpulsseja johtoja pitkin selkään kiinnitettäviin elektrodeihin. Synnytyskäyttöön tarkoitetussa Elle TENS-laitteessa on useita toimintoja, joskin käyttö on varsin yksinkertaista ja tehokasta.

Voit itse säätää laitteen tehoa ja siten hallita tätä kivunlievityskeinoa. TENS- laite on turvallinen oikein käytettynä. Käytölle on esteitä, kuten rikkoutunut iho elektrodien kohdalla, jos käytössä on sydämentahdistin tai jos käyttäjällä on epilepsia. Elektrodeja ei koskaan saa asettaa vatsan puolelle synnytyksessä.

Mulla ainakin liike on lääke, joten siksi tens oli niin ihana. Se oli mulla selässä kiinni ja itse laite aamutakin taskussa. Sain puuhata kotona kaikessa rauhassa. – Jenni

Laitteen vuokraan sisältyy:

  • Elle TENS laite
  • 4 itseliimautuvaa elektrodilappua
  • paristot ja varaparistot
  • 2 johtoa + 1 varajohto
  • säilytyspussi
  • käyttöohjeet sekä käytöopastus kasvokkain tai puhelimitse

Vuokra-aika alkaa 2 viikkoa ennen laskettua aikaasi ja saat pitää laitteen synnytykseesi saakka. Tutustu huolella tukihenkilösi kanssa käyttöohjeisiin ennen synnytystä!

Vuokrahinta: noudettuna 35€ (sis. alv 24%). Kotiosoitteeseen lähetettynä kaikkialle Suomeen maksuun lisätään lähetyskulut (tällä hetkellä 5.90€).

Lisäksi voit ostaa lisää TENS laiteen itseliimautuvia elektrodilappuja (4kpl) 12€ (henkilökohtaisia, ei tarvitse palauttaa)

Varaa aika palveluihini