Title Image

Ryhmät, synnytysvalmennus ja imetysohjaus

Voimaa äitiyteen
Äiti ♥ vauva ryhmä

Äiti & vauva ryhmä tarjoaa turvallista tilaa vanhemmaksi kasvamiselle, kiintymyssuhteen kehittymiselle, hoivaan, uusien taitojen oppimiseen ja vertaistukeen. Piirissä vuorotellen keskipisteenä olet sinä – ÄITI – NAINEN ja vuorollaan vauvasi.

Ryhmä kokoontuu torstaisin 11.8 – 22.9.22 klo 9:30 – 11:30 kodinomaisessa ympäristössä os. Huvilatie 26 yhteensä 7 kertaa kaksi tuntia kerrallaan. Jokainen kerta saa oman aiheensa (mm. vauvahieronta, vauvan käsittely, ruokinta, synnytyskertomus, voimavaroja ja tunteet). Tapaamisen aikana on suunniteltu aikaa vauvan hoitoon ja vapaaseen yhdessäoloon noin 30 min.

Ryhmässä valmistamme imetyskorut ja teemme kehon sulkemista Rebozo-liinoilla. Jokainen kerta sisältää myös loru- tai lauluhetken sekä kehonhuoltoa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Childbirth International -sertifioituna synnytysvalmentajana keskityn sinun ja läheisesi voimaannuttamiseen, sellaisten taitojen opettamiseen, jotka tukevat tietoisten päätösten tekemistä, vahvistavat vuorovaikutusta sinun, tukihenkilösi ja hoitavan henkilökunnan välille, sekä antavat eväitä synnytyksen ja vanhemmuuden tuomien tunteiden, muutosten ja tuntemusten kohtaamiseen.

Tarjoan sinun ja perheesi tarpeisiin räätälöityä toiminnallista valmennusta ja ohjausta yksityisesti ja ryhmissä. Yksityinen valmennus onnistuu hyvin myös etänä.

Yksilövalmennus

  • Synnytyskeskustelu online, 1t, 50€
   Henkilökohtainen etätapaaminen voi sisältää mm edellisen synnytyskokemuksen läpikäyntiä, synnytystoiveitesi läpikäyntiä, ohjattuja Spinning babies -liikesarjoja, hengitysharjoituksia, synnytyslaulun harjoittelua, Rebozo-huivin harjoiteita. Sinä päätät, mistä keskustelemme!
  • Synnytykseen valmentava konsultaatio, 1,5 tunti 75€
   Henkilökohtainen konsultaatio voi sisältää esim.:
   – pelkojen ja muiden tunteiden tarkastelua,
   – edellisen synnytyskokemuksen läpikäyntiä,
   – selkeyttää toiveitasi tulevaa synnytystä varten,
   – ohjausta kivunlievityksistä,
   – kumppanin roolin tarkennusta,
   – ohjattuja kehoa tasapainottavia liikesarjoja,
   – hengitysharjoituksia,
   – synnytyslaulun harjoittelua.
  • Yksityinen synnytysvalmennus, 2,5 tuntia, 135€
   Mielelläni tulen kylään keskustelemaan sinulle tärkeistä aiheista sinulle tutussa ympäristössä!Annan tietoa, ohjeistan sinua ja kumppaniasi ja/tai tukihenkilöäsi synnytykseen valmistavien harjoitusten pariin juuri teille sopivalla aikataululla ja tavalla. Aiheet voi sisältää mm synnytyslaulun ja synnytysasentojen harjoittelua, synnytystoivelistan läpikäyntiä, hengitysharjoitusten tekemistä, tukihenkilön opastusta synnyttäjän tukemiseen synnytyksen eri vaiheissa yms. Valmennusta voi toteuttaa myös hoitohuoneessani.

Imetysohjaus

 • Raskausajan imetysvalmennus, 1t, 45€
 • Imetysohjaus, 1t, 45€

Ryhmät

Synnytysvalmennus -ryhmät
Varaa paikkasi valmennukseen nyt!